Τριανταφυλλάκια με μπέικον και μοτσαρέλα

Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2012 · Posted in ,

2 φύλλα σφολιάτα
8 φέτες μπέικον κομμένες στη μέση κατά μήκος
16 φέτες καπνιστή γαλοπούλα
200γρ τριμμένη μοτσαρέλα
Απλώνουμε κάθε φύλλο σφολιάτας και την κόβουμε σε 8 λωρίδες (εδώ έκανα κακό υπολογισμό και είναι επτά). (Στη μέση, κάθε μισό στη μέση και ξανά).
Σε κάθε λωρίδα σφολιάτας βάζουμε μια λωρίδα μπέικον και γαλοπούλα.


Πασπαλίζουμε την τριμμένη μοτσαρέλα.
Τυλίγουμε σε ρολά και βάζουμε σε βουτυρωμένες θήκες για μάφινς.
Ψήνουμε σε μέτριο προθερμασμένο φούρνο (αέρα) για περίπου 30 λεπτά.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: Αν και βουτυρωμένες οι θηκούλες επειδή λιώνει και το τυρί και κυλάει κολλάνε και δεν βγαίνουν εύκολα. Την επόμενη φορά θα τα βάλω σε χάρτινες θηκούλες των μαφινς.
 

2 Responses to “Τριανταφυλλάκια με μπέικον και μοτσαρέλα”

  1. Καλημέρα ,καλώς βρεθήκαμε τα πιό όμορφα και νόστιμα τριαντάφυλλα που έχω δεί,πολύ ωραία η πρόταση σου,καλο Σαββατο κύριακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και αρωματικά και γευστικά τα τριαντάφυλλα! Ευχαριστώ πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

e-syntagokosmos. Από το Blogger.