Μωσαϊκό με ζελέ

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012 · Posted in ,


4 φακελάκια ζελέ (φράουλα, μπανάνα και 2 ανανά)
1 ζαχαρούχο γάλα
2 φακελάκια ζελατίνη σε σκόνη (2χ10γρ)

Διαλύουμε κάθε ζελέ σε 1 ποτήρι βραστό νερό.
Στο ένα κίτρινο με γεύση ανανά ρίχνουμε μερικές σταγόνες πράσινο χρώμα ζαχαροπλαστικής
και στο άλλο μπλε. Αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσουν εντελώς (καλύτερα από την προηγούμενη μέρα).

Τα ξεφορμάρουμε και τα κόβουμε σε τετράγωνα. Τα ανακατεύουμε και τα ρίχνουμε σε φόρμα ή σε πυρίμαχο.

Σε μισό φλιτζάνι κρύο νερό διαλύουμε τις ζελατίνες.

Διαλύουμε το ζαχαρούχο σε 1 1/2 φλ ζεστό νερό και προσθέτουμε σ' αυτό τις διαλυμένες ζελατίνες.
Μόλις κρυώσει ρίχνουμε το μείγμα στη φόρμα και παγώνουμε στο ψυγείο.





Leave a Reply

e-syntagokosmos. Από το Blogger.